Jeugd

Ouders opgelet: geef je (klein)kinderen op voor de NGF-regiotrainingen om samen met hun golfvriendjes beter te worden

Heb je altijd al samen met je vriendjes en vriendinnetjes willen trainen? Dat kan vanaf nu met NGF-regiotrainingen. Enthousiaste PGA-professionals geven kinderen van 10 tot en met 18 jaar door heel Nederland golfles om hun skills te verbeteren en om samen de golfbaan op te gaan.

Zorg ervoor dat je je (klein)kinderen snel inschrijft voor onderstaande activiteiten, want VOL = VOL.

NGF-regiotrainingen

Na een succesvolle pilot dit voorjaar starten de NGF-regiotrainingen op 6 november opnieuw. Dit is dé kans voor jouw zoon of dochter om meer jeugdspelers te ontmoeten, samen te trainen en plezier te hebben op de golfbaan. De regiotrainingen zijn een aanvulling op het reguliere clubprogramma en geven jonge golfers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

De trainingen zijn speciaal bedoeld voor jeugdspelers van 10 tot 18 jaar, verdeeld in twee leeftijdsgroepen: onder 14 (U14) en onder 18 (U18). Om deel te kunnen nemen, heeft je kind alleen een handicap van 54 of lager nodig. Doet je zoon of dochter mee met de gehele reeks van tien lessen dan krijgt hij of zij een les gratis. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een individuele les voor 10 euro.

Girls Golf Days

De trainingen worden geleid door ervaren en enthousiaste golfprofessionals op verschillende locaties in de regio. Iedere golfclub is ingedeeld in een regio, klik hier om te kijken in welke regio jouw club is ingedeeld. In iedere regio wordt een gelijk aantal trainingen gegeven, zodat elke speler volop de kans krijgt om mee te doen.

Hieronder vindt je de trainingen per regio:

Geef ze deze fantastische kans om hun golfspel te verbeteren én nieuwe vrienden te maken! Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar jeugd@ngf.nl.

Lees meer over
Jeugd