Joy Bouwmeester: "Pulled pork maken, maar dan in minder tijd. Dat kan dus. Vaak moet je met dat soort trucage rekenen op het inleveren van smaak, maar dat is hier niet aan de orde. Integendeel! Want hier ga je wangen gebruiken, in plaats van de gebruikelijke procureur of boston butt. Wangen van runderen en varkens worden wat mij betreft nog lang niet genoeg gewaardeerd, dus daar gaan we eens even verandering in brengen."
Bekijk hier het recept Cheeky Pulled Pork
Gertjan van Dijk: "Getrancheerde eendenborst in het midden, eromheen gegrilde en gepofte groenten. Een mooi zomers gerecht dat ook koud heel smakelijk is."
Bekijk hier het recept Gegrilde groenten en Gerookte eendenborst
Sarah Puozzo: " Misschien niet meteen een gerecht dat je van de barbecue verwacht maar met de Green Dutch Oven kun je deze heerlijke risotto verde met octopus heel goed bereiden."
Bekijk hier het recept Risotto verde met gegrilde polpo en bottarga
Sarah Puozzo: "Gerookt is deze witte kaas die lijkt op mozzarella, nog lekkerder!"
Bekijk hier het recept Coeur de boeuf met gerookte burrata, polenta en picanha