Advertorial

Aanbieding: golfreis naar zonnig Spanje

Geïnspireerd geraakt door topgolf op Bernardus? Boek dan een golfreis naar Spanje waar je de keuze hebt uit heel veel golfbanen en luxe accommodaties. Nu speciale aanbiedingen vanwege het Dutch Open!

PRECISE RESORT EL ROMPIDO

Costa del Luz
Het aantrekkelijk geprijsde en populaire viersterren superior resort Precise Resort El Rompido ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboombossen en wordt omringd door twee prachtbanen: El Rompido South en El Rompido North. Er zijn veel voorzieningen: goed buffetrestaurant, loungebar, riant buitenzwembad met groot zonneterras en tuin, poolbar, kleine spa & wellness. Comfortabele kamers met boxspring bedden.
Je verblijft in het hotel op semi allinclusive basis: de soft drinks en alcoholhoudende (nationale) drankjes tijdens de diners en tussen 17.00-24.00 uur inbegrepen.
De baan El Rompido South heeft een afwisselende lay-out met interessante water hazards, doglegs en blinde holes. De baan ligt in een natuurreservaat. El Rompido North is een uitstekend onderhouden en zeer uitdagende baan en ligt ook in een beschermd en ongerept natuurgebied aan een lagune en rondom pijnbomen. De baan is aangelegd als een typische 'links' course.

SPECIALE ACTIE VOOR HET DUTCH OPEN 

Je ontvangt een gratis shared buggy per greenfee én een gratis upgrade naar een superior kamer bij een weekpackage met 5 greenfees met verblijf in de periode 14-11/23-12-21 indien geboekt vanaf 16 september en vóór 26 september 2021 en indien beschikbaar bij reservering.

Bekijk hier de aanbieding.

DOUBLETREE BY HILTON ISLANTILLA BEACH GOLF RESORT

Costa del Luz
Voor de liefhebbers van golf en het ongerepte natuurschoon van de Costa de la Luz is het DoubleTree by Hilton Islantilla Beach Golf Resort (voorheen Islantilla Golf Resort) een prima uitvalsbasis. Het resort ligt tegenover de fameuze 27-holesbaan Islantilla en gunstig ten opzichte van de andere golfbanen in de regio.
Op ongeveer een kilometer bevinden zich eiindeloze witte zandstranden omzoomd met duingebieden en pijnbomen. Een aantrekkelijk hotel qua prijs-kwaliteitverhouding. Het hotel is recentelijk van top tot teen gerenoveerd in modern en trendy design.
De 27-holesbaan aangelegd op een vlak tot veelal glooiend terrein. De baan bestaat uit drie lussen van 9 holes met elk zijn eigen moeilijkheidsgraad. De twaalfde hole is een van de mooiste holes vanwege het fantastische uitzicht vanaf de tee op de Atlantische Oceaan.

SPECIALE ACTIE VOOR HET DUTCH OPEN:
Je ontvangt een gratis lunch (dagschotel in het clubhuis) bij elke greenfee bij een weekpackage met 5 greenfees met verblijf in de periode 14-11-21/14-02-22 indien geboekt vanaf 16 september en vóór 1 oktober 2021.

Bekijk hier de aanbieding.

THE RITZ-CARLTON, ABAMA

Tenerife
Omgeven door bananenplantages en een subtropische bloementuin met vele palmen ligt het luxe golfresort The Ritz-Carlton, Abama aan de Atlantische Oceaan in het zuiden van Tenerife. Golfresort Abama is helemaal gericht op optimaal verwennen en ontspannen. Dit golfresort aan zee ligt op de flanken van de Teide in het zonnige zuiden van Tenerife.
Verspreid over het 160 hectare grote resort vind je onder meer een voortreffelijk gastronomisch aanbod van uiteenlopende restaurants, waaronder een aantal Michelin-sterrenrestaurants.
Golfresort The Ritz-Carlton, Abama beschikt tevens over een topbaan van Dave Thomas. Het gehele resort strekt zich uit van de oceaan tot een hoogte van 350 meter.  Abama is ongetwijfeld de mooiste baan van de Canarische Eilanden. Dave Thomas ontwierp een meesterstuk dat perfect past in de heuvelachtige omgeving met hole 5 op 315 meter hoogte. Een zeer uitdagende en afwisselende baan met 22 water hazards, parelwitte bunkers, palmen en blinde holes. De greens zijn veelal verhoogd, groot en supersnel. De greenfee is inclusief buggy met gps.

SPECIALE ACTIE VOOR HET DUTCH OPEN:
Je ontvangt een resort credit van € 150,- per kamer bij een minimum verblijf van 7 nachten in de periode 05-11-21/30-04-22 (m.u.v. feestdagen) indien geboekt vanaf 16 september en vóór 31 oktober 2021.

Bekijk hier de aanbieding


Extra:
Speel voor een speciale prijs 5 x op Abama bij een weekpackage met aankomst in de periode 30-11/16-12-21.

Voor meer informatie en boekingen:
Pin High Golftravel, telefoon 023 – 556 96 93 - of kijk op www.pinhigh.nl




Gerelateerd
Lees meer over
Reizen