‘Met de Bon Appetit Cup 2015 zijn wij over 2015 het best beoordeelde restaurant op een golfbaan in Nederland’, zegt Peter Duivenvoorde, directeur van Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, in een persbericht. ‘Het is een fantastische beloning voor keihard werken en een prachtige waardering voor uitstekend teamwork van onze keuken en bediening.’
‘Dit is geen normaal clubhuis maar een laagdrempelig restaurant inclusief prachtige trouwaccommodatie’, zegt Peter Spijkerman, de culinaire recensent van De Nederlandse Golfkrant. ‘De opbouw en opmaak van de gerechten was heerlijk, dit getuigt van ervaring, niveau en creativiteit.’
Chef-kok Boudewijn Veenenbos: 'Betere recensies kun je je niet wensen en ik ben dan ook uitermate trots op ons team. Duidelijk is dat iedereen culinair kan komen genieten. Juist ook voor gasten die niets met golf hebben is het belangrijk om te weten dat zij van harte welkom zijn en dat wij beschikken over een geweldige keuken.'
Meer informatie: tespelduyn.nl.